7 februari 2021 online kamp kerkdienst

Image-2

Vriendschap

Image-2

Sport & Spel

Image-2

Op weg naar kamp!

Image-2

Wandelen

Image-2

Bos spellen

Kampwerk

Al meer dan 70 Jaar!

Al meer dan 70 jaar organiseert de Protestantse kerk in Maassluis in de laatste week van de zomervakantie een kamp voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. In deze week staan gezelligheid, sport en spel en de christelijke levensvisie centraal. Jaarlijks gaan zo’n 150 kinderen, verdeeld in drie leeftijdscategorieën, mee op kamp. De leidingbestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers die werkelijk alles uit de kast trekken om er ieder jaar een spetterend feest van te maken.

Op deze site kunt u/jij alle informatie vinden over het kampwerk. 

Klik op één van de items aan de linkerkant van deze pagina en u/jij ziet gelijk het laatste nieuws , de kampkrant,  maar óók de foto's van voorgaande jaren om een idee te krijgen hoe gezellig het allemaal was en wéér gaat worden!!! Verder zal het bestuur zich aan u/jullie voorstellen. Kortom, genoeg leesvoer om even de tijd voor te nemen.

Namens alle leiding tot snel!!

 

Ben jij een echte avonturier?

 

quote.png

 

Durf jij het aan?

Agenda

Laatste nieuws

De kampkrant staat online

Kamp 2021

Door het corona virus is het kamp van 2020 helaas niet doorgegaan. In 2021 gaan we hopelijk gewoon weer op kamp, kunnen we niet naar het kampverblijf dan gaan we iets alternatiefs verzinnen.
 
Eind december of begin januari valt de kampkrant bij jullie door de bus en 9 januari hebben we een online kampquizzz.
 
Op 16 januari begint de online inschrijving voor kamp 2021

Wil jij mee als leiding!!

Wil jij mee als leiding!!

Wil jij mee met kamp als leiding? Elk jaar zijn we weer op zoek naar leiding, heb jij zin om een week mee te gaan en ben je 18 jaar of ouder dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Stuur een mail naar ons of vul het contactformulier op deze site in en we nemen contact met jou op.