26 augustus Westelvibes@Home

Image-2

Vriendschap

Image-2

Sport & Spel

Image-2

Op weg naar kamp!

Image-2

Wandelen

Image-2

Hutten bouwen

Kampwerk

Al meer dan 70 Jaar!

Al meer dan 70 jaar organiseert de Protestantse kerk in Maassluis in de laatste week van de zomervakantie een kamp voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. In deze week staan gezelligheid, sport en spel en de christelijke levensvisie centraal. Jaarlijks gaan zo’n 150 kinderen, verdeeld in drie leeftijdscategorieën, mee op kamp. De leidingbestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers die werkelijk alles uit de kast trekken om er ieder jaar een spetterend feest van te maken.

Op deze site kunt u/jij alle informatie vinden over het kampwerk. 

Klik op één van de items aan de linkerkant van deze pagina en u/jij ziet gelijk het laatste nieuws , de kampkrant,  maar óók de foto's van voorgaande jaren om een idee te krijgen hoe gezellig het allemaal was en wéér gaat worden!!! Verder zal het bestuur zich aan u/jullie voorstellen. Kortom, genoeg leesvoer om even de tijd voor te nemen.

Namens alle leiding tot snel!!

 

Ben jij een echte avonturier?

 

quote.png

 

Durf jij het aan?

Agenda

Laatste nieuws

Westelvibes@Home

WESTELVIBESLOGO.jpg
Door het corona virus gaat het kamp dit jaar helaas niet door. Om toch een klein beetje het kampgevoel terug te halen wordt er woensdag 26 augustus 2020 vanuit het Christelijk kampwerk Maassluis per kamp een activiteit georganiseerd. 
Vorige jaar hebben we een fantastische avond beleefd genaamd WESTELVIBES! Dit willen we per kamp nog eens dunnetjes over doen maar dan in Maassluis op het terrein van CKC Maassluis: WESTELVIBES @ HOME. 
Voor het startkamp (groep 4 t/m 6) is het van 15:00 tot 18:00 
Voor het middenkamp en finishkamp (groep 7, 8 klas 1 / 3) van 19:00 tot 22:15
 
Om alles goed te kunnen organiseren vragen we je om onderstaand formulier in te vullen zodat we weten wie er allemaal naar dit te gekke festival willen komen. 
 
Ook als je dit jaar jezelf bent vergeten op te geven voor het kamp mag je toch komen.
 
We hopen je daar te zien. 
 
Heb jij ook zin om te komen? Meld je dan nu al aan! 
 
 
 

Kamp 2020 geannuleerd­čśó

Beste ouders, lieve kinderen,
 
Met pijn in ons hart zijn wij genoodzaakt onze kampweek te annuleren in verband met het coronavirus. Met de laatste berichten van het kabinet in acht genomen kunnen wij niet anders dan deze beslissing nemen, daarnaast staat de gezondheid van u, de kinderen en alle leiding voor ons uiteraard voorop.
Wij betreuren dit ten zeerste en hopen dat iedereen er in 2021 (21 t/m 28 augustus) weer bij is!

Wij hopen op jullie begrip en wensen iedereen veel gezondheid toe voor deze periode.

Het bestuur van Christelijk Kampwerk Maassluis

Wil jij mee als leiding!!

Wil jij mee als leiding!!

Wil jij mee met kamp als leiding? Elk jaar zijn we weer op zoek naar leiding, heb jij zin om een week mee te gaan en ben je 18 jaar of ouder dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Stuur een mail naar ons of vul het contactformulier op deze site in en we nemen contact met jou op.