Kinderkersttheater op 21 december

Op vrijdagmiddag 21 december is het weer zover! We vieren met de kinderen het kerstfeest in de Immanuellkerk! Dit jaar is er een gave theatervoorstelling. Er zal een kerstjournaal live uitgezonden worden met  'Diederik Bok' en verslaggeefster 'Paula ter Plekke'. Paula gaat op zoek naar een nieuwe koning die geboren zou zijn en ontmoet diverse vreemde figuren die wel gehoord hebben van een "Eeuwige Vader", een "Wonderbare Raadsman", een "Vrede Vorst" en een "Sterke God", maar geen Koning...

 Kom jij mee zoeken naar die koning? De samenspeelgroep is ook weer van de partij! Neem je vriendje en vriendinnetje mee en kom gezellig luisteren, zingen en kijken. Na afloop ligt er ook weer een mooi boekje of cd't je voor je klaar. 

kerstjournaal.jpg

 

Actie voor 'Kinderen in de knel'

In de Immanuelkerk zijn er kids in actie voor Kinderen in de knel. Kerk in Actie bestrijdt kinderarbeid en uitbuiting van kinderen en geeft straatkinderen, werkende kinderen, oorlogskinderen, gehandicapte en misbruikte kinderen de kans kind te zijn. Er zal een collecte hiervoor gehouden worden.

 

 

Nog even alles op een rijtje:

Voor wie:   Alle kids van 4 jaar tot 99 jaar

Tijjd:          16.00 uur - 17.30 uur, deuren open vanaf 15.45 uur

Waar:        Immanuelkerk, Maassluis

Kosten:      Toegang is gratis

Oppas:      Voor de jongsten is er oppas aanwezig