Jeugdwerk Maassluis

Leuk dat je er bent!

Naast het Kampwerk en Wonderwijs worden er nog meer leuke  activiteiten georganiseerd voor kids, tieners en jongeren.

Alle actuele activiteiten vind je in het hoofdmenu onder activiteiten. Ook houden we je op facebook en instagram op de hoogte via jeugdwerkmaassluis. Als je vragen, ideeen of opmerkingen hebt stuur dan ff een berichtje naar info@jeugdwerkpknmaassluis.nl

Agenda

Vrijdag 13 December 2019

Jeugdsoos (voor 12 - 16 jarigen) in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. Kom gewoon gezellig ff langs, aanmelden is niet nodig!


Vrijdag 10 Januari 2020

Jeugdsoos (voor 12 - 16 jarigen) in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. NIEUWJAARSPARTY!!


Vrijdag 14 Februari 2020

Jeugdsoos (voor 12 - 16 jarigen) in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. Iets met Valentijn....?!


Vrijdag 13 Maart 2020

Jeugdsoos (voor 12 - 16 jarigen) in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. Kom gewoon ff langs, aanmelden is niet nodig!


Vrijdag 17 April 2020

Jeugdsoos (voor 12 - 16 jarigen) in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. Kom gewoon gezellig ff langs, aanmelden is niet nodig!


Laatste nieuws

Join the fun!

Join the fun!

Op zondag 17 november is het weer zover. Dan is er weer kliederkerk om 10.45 uur in Theater Koningshof. Dit is een bijzondere viering voor als je wel wat met geloven hebt, maar niet zo van lange kerkdiensten houdt. We starten met een uurtje kliederen. We ontdekken het thema/verhaal aan de hand van creatieve en sportieve opdrachten. Daarna wordt het verder uitgediept in een korte viering en we sluiten af met een gezamenlijke maaltijd. Voor meer info klik hier.