Jeugdwerk Maassluis

Leuk dat je er bent!

Naast het Kampwerk en Wonderwijs organiseren we nog meer leuke  activiteiten voor kids, tieners en jongeren. Te denken valt aan Sirkelslag, de jeugdsoos i.s.m. andere kerken in Maassluis, Kliederkerk, Kinderkerstfeest enz. Alle actuele activiteiten vind je in het hoofdmenu onder activiteiten. Ook houden we je op facebook en instagram op de hoogte via jeugdwerkmaassluis.

Als je vragen, ideeen of opmerkingen hebt stuur dan ff een berichtje naar info@jeugdwerkpknmaassluis.nl

Agenda

Zaterdag 24 Augustus 2019

Start Kampweek in Westelbeers!


Zondag 25 Augustus 2019

Kampkerkdienst in Westelbeers (10.00 uur). Met mooi weer ben je daarvoor van harte uitgenodigd. Kinderkoor Wonderwijs doet ook mee. Hou Social media van het kampwerk in de gaten voor de laatste info.


Zondag 08 September 2019

Vanaf half 11 is er weer Kliederkerk voor jong en oud!


Zaterdag 14 September 2019

Startzaterdag PKN Maassluis met 's middags leuke activiteiten voor kinderen en jongeren! Aansluitend is er buffet in de Immanuelkerk rond 18.30 uur. Meld je aan via https://forms.gle/uceVBMypJM8Tv2tP8


Laatste nieuws

Join the fun!

Join the fun!

Op zondag 14 juli is het weer zover. Dan is er weer kliederkerk om 10.45 uur in Theater Koningshof. Dit is een bijzondere viering voor als je wel wat met geloven hebt, maar niet zo van lange kerkdiensten houdt. We starten met een uurtje kliederen. We ontdekken het thema/verhaal aan de hand van creatieve en sportieve opdrachten. Daarna wordt het verder uitgediept in een korte viering en we sluiten af met een gezamenlijke maaltijd. Voor meer info klik hier.