Jeugdwerk Maassluis

Hoi!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Via het menu vind je een link naar het kampwerk. Het kamp is ook dit jaar weer een groot succes geweest. We hebben nu alweer zin in de volgende zomervakantie! Verder ontbreekt kinderkoor Wonderwijs natuurlijk niet en alle overige activiteiten vind je onder het kopje jeugdwerk.

Activiteiten:

Voor dappere kids van ong 8 t/m 12 jaar is er op vrijdagavond 15 november Sirkelslag in de Immanuelkerk. Een spannend, creatief en interactief spel waarbij je de strijd aangaat tegen honderden andere kinderen uit heel Nederland. Doe mee als je durft en geef je op voor 11 november via info@jeugdwerkpknmaassluis.nl. Voor meer info klik hier.

Wil je eerst uitslapen op zondagmorgen en op een toffe manier een Bijbelverhaal ontdekken? Dat kan op zondag 17 november in Theater Koningshof! We gaan samen ontdekken, vieren en samen eten tijdens Kliederkerk. Iedereen is welkom! We beginnen om 10.45 uur. Na  een korte viering om 11.45 uur eten we afsluitend samen met elkaar! Neem hiervoor genoeg eten en drinken mee voor jezelf en een ander. Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie.

De volgende Kerk op Schoot viering voor de allerkleinsten is op zondag 16 februari 2020 om 15.30 uur in de Immanuelkerk. Klik hier voor meer informatie.

Wonderwijs

Agenda

Vrijdag 13 December 2019

Jeugdsoos (voor 12 - 16 jarigen) in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. Kom gewoon gezellig ff langs, aanmelden is niet nodig!


Vrijdag 10 Januari 2020

Jeugdsoos (voor 12 - 16 jarigen) in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. NIEUWJAARSPARTY!!


Vrijdag 14 Februari 2020

Jeugdsoos (voor 12 - 16 jarigen) in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. Iets met Valentijn....?!


Vrijdag 13 Maart 2020

Jeugdsoos (voor 12 - 16 jarigen) in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. Kom gewoon ff langs, aanmelden is niet nodig!


Vrijdag 17 April 2020

Jeugdsoos (voor 12 - 16 jarigen) in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. Kom gewoon gezellig ff langs, aanmelden is niet nodig!


Laatste nieuws

Wie helpt ons te delen?

Als onderdeel van het jeugdwerk dromen wij van een structureel aanbod van activiteiten waarbij kinderen en jongeren elkaar regelmatig kunnen ontmoeten. Om dat aanbod (o.a. Sirkelslag, Soos, Kerstchallenge, … ) neer te kunnen zetten en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar mensen die het leuk zouden vinden om ons te helpen met een stukje communicatie. Onze belangrijkste middel is deze website jeugdwerkpknmaassluis.nl. Daar worden de activiteiten geplaatst, zodat het vervolgens digitaal gedeeld kan worden.

Ben jij handig met websites?

Knutsel je graag een flyer/aankondiging in elkaar?

Of deel je liever via Social Media?

Of is een toffe mail maken meer iets voor jou?

Het maakt niet uit, we kunnen je hulp goed gebruiken! Voor vragen of interesse kun je contact opnemen via tamarazonnenberg@jeugdwerkpknmaassluis.nl

191012 Oproep insta.jpg