Jeugdwerk Maassluis

Hoi!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Via het menu vind je een link naar het kampwerk. Het kamp is ook dit jaar weer helemaal volgeboekt. Aanmelden is alleen nog mogelijk voor de wachtlijst. Verder ontbreekt kinderkoor Wonderwijs natuurlijk niet en alle overige activiteiten vind je onder het kopje jeugdwerk.

KLIEDERKERK:

Wil je quality time met de (klein)kinderen hebben en kennismaken met een Bijbelverhaal? Dat kan! Op zondag 8 september in Theater Koningshof! We gaan samen ontdekken, vieren en samen eten tijdens Kliederkerk. Het verhaal gaat deze keer over Abraham die alles achter liet en op reis ging. Iedereen is welkom; kinderen met hun papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, vriendjes en belangstellenden.

Koffie en thee wordt er geschonken vanaf 10.30 uur. We beginnen om 10.45 uur met een uur samen knutselen en spelen. Daarna een korte viering en tot slot picknicken we met elkaar! Neem hiervoor genoeg eten en drinken mee voor jezelf en een ander. Ook een kleedje of een stoeltje om op te zitten is handig! Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie. 

 

Aankondiging.jpg

Wonderwijs

Agenda

Zaterdag 24 Augustus 2019

Start Kampweek in Westelbeers!


Zondag 25 Augustus 2019

Kampkerkdienst in Westelbeers (10.00 uur). Met mooi weer ben je daarvoor van harte uitgenodigd. Kinderkoor Wonderwijs doet ook mee. Hou Social media van het kampwerk in de gaten voor de laatste info.


Zondag 08 September 2019

Vanaf half 11 is er weer Kliederkerk voor jong en oud!


Zaterdag 14 September 2019

Startzaterdag PKN Maassluis met 's middags leuke activiteiten voor kinderen en jongeren! Aansluitend is er buffet in de Immanuelkerk rond 18.30 uur. Meld je aan via https://forms.gle/uceVBMypJM8Tv2tP8


Laatste nieuws

ANBI status

Sinds 1 januari 2018 hebben we een ANBI status. Dit betekent dat uw giften voor het kampwerk en Wonderwijs aftrekbaar zijn van de belastingdienst.